Search
Close this search box.

Jak probíhal Sraz investorů Portu 2022?

Sraz investorů Portu 2022

Myšlenku uspořádat Sraz investorů na Portu jsme měli v hlavě už dlouho. Pár let zpět, v období kdy jsme měli přibližně 10 000 uživatelů jsme byli již velmi blízko – přesněji 48h blízko. Původní sraz se měl totiž konat na začátku roku 2020. Nicméně přesně dva dny před srazem začala platit protiepidemická opatření a uspořádat setkání tak bylo nemožné. Proto jsme rádi, že jsme se s vámi mohli konečně setkat. Historicky první sraz investorů proběhl v sobotu 12. 11. 2022 v krásných prostorách Občanské plovárny v Praze.

Našim klientům jsme vždy na blízku, ale vytáhnout celé Portu do offline prostředí byl další krok. Setkat se s vámi osobně, popovídat si obecně o investování i tom, co se vám na Portu líbí i nelíbí bylo pro všechny z nás velikým přínosem.

Celý večer provázela příjemná atmosféra a mimo možnost popovídat s kýmkoliv z Portu jsme si připravili i dvě panelové diskuze. Po představení celého Portu týmu následoval první panel. V něm moderátor Petr Novotný vyzpovídal Vladimíra Jaroše, Martina Kodýdka a Radima Krejčího na téma, jak se měnilo investování v České republice. Ve druhém panelu se role moderátora ujal Radim Krejčí, kterého v diskuzi doplnili Martin Luňáček, Martin Jaroš a Anna Kortusová. Tato druhá diskuze již byla zaměřená na Portu a to sice na začátky první robo-advisory platformy, na chystané novinky a také plány do budoucna.

🎥 Záznam setkání

🎙️Záznam prvního panelu ze Srazu investorů Portu 2022

Zajímá vás, jaké byly začátky Portu od nápadu po spuštění Beta verze? Na toto téma si v prvním panelu povídali Radim Krejčí, Martin Kodýdek a Vladimír Jaroš. Celou diskuzí bude provádět moderátor Petr Novotný.

🎙️Záznam druhého panelu ze Srazu investorů Portu 2022

Od beta platformy jsme se již dávno posunuli a plánů je před námi ještě plno. Ve druhém panelu vám Martin Luňáček představí novinky, které jsme již spustili a na které se můžete těšit v příštím roce. Následně vám Anna Kortusová představí naše ESG portfolia, která chystáme na přelom roku. Celou diskuzi zakončí Martin Jaroš s výhledem na platformy Portu Gallery a opPORTUnity.

Děkujeme všem zúčastněným investorům za příjemnou atmosféru a věříme, že jsme se neviděli naposled. Již nyní se těšíme na další sraz, který bychom rádi uskutečnili v létě roku 2023.

Váš tým Portu

 

🎥 Aftermovie

Fotogalerie z akce

Nejnovější články

Vaše peníze mají na víc

Budujte své bohatství s Portu. Volnou hotovost zhodnocujte s úrokem 4,1 % ročně a k tomu investujte dlouhodobě do portfolií ušitých vám na míru.

Doporučujeme

Makléř – 23. díl: Epilog

Největší makléřská firma v Praze se nečekanou finanční operací na hraně zákona znovu dostala do rukou spoluzakladatele Arnolda