Search
Close this search box.

Vánoční soutěž Portu

Portu Vánoční soutěž

Perníčky, kam se podíváš.

Vůně vánočních perníčků vykouzlí úsměv na tváři každému z nás. Kdy se plánujete pustit do jejich pečení? Vánoce se kvapem blíží a v Portu jsme se rozhodli, že vám čekání na Ježíška zkrátíme. 🎁 Připravili jsme pro vás vánoční soutěž, ve které si odměnu zaslouží úplně všichni, kteří se do ní zapojí. Hlavní výhrou pro 3 nejúspěšnější bude ten nejtypičtější měkký dárek, který většina z nás každoročně pod stromeček dostává 👉 s nezamenitelným Portu designem. S našimi 🧦 hravě vystoupíte z řady běžných investorů. Ve výherním balíčku najdete také další drobné překvapení. Všichni nadšenci, kteří se do soutěže zapojí, navíc získají 1 měsíc správy svých portfolií zdarma.

Jak se zapojit?

  1. Při pečení perníčků, výrobě vánočních ozdob, zpívání koled nebo jakékoliv další vánoční aktivitě vytvořte 1 dílo s tematikou Portu. Představivosti a kreativitě se meze nekladou!
  2. Fotku/text/video hotového výtvoru nám pak zašlete na email: ondrej.karansky@portu.cz nejdéle do 12. prosince.
  3. Vaše výtvory ohodnotí tým Portu společným spontánním hlasováním, před kterým fotky nikdo neuvidí. O hlasování natočíme video, ve kterém výherce přímo oznámíme a hned poté jim dárky odešleme.

Pokud budou výherci chtít, můžou nám své výtvory zaslat a my je zavěsíme na náš Portu stromek.

Tak ať vyhrají ti nejšikovnější!

Nejnovější články

Vaše peníze mají na víc

Budujte své bohatství s Portu. Volnou hotovost zhodnocujte s úrokem 4,1 % ročně a k tomu investujte dlouhodobě do portfolií ušitých vám na míru.

Doporučujeme

portu-crypto-nl-17-tiny

#7 – Konec podvodníkům

Vítejte u dalšího vydání Portu Crypto newsletteru, ve kterém si vysvětlíme, co stálo za jízdou

znamky

Vzácné známky trhají aukční rekordy i v roce 2024!

Většina lidí je toho názoru, že sbírání známek je mrtvé. Jenže tento názor přetrvává již déle než 100 let! Jenže po více než 180 letech od vydání první známky je sbírání stále velmi živé, o čemž svědčí téměř vyprodané aukce po celém světě a rekordní ceny, které vzácné známky dosahují.

Rok po pádu na dno trhy slaví

Obchodní seance 23. března 2020 na newyorské burze končí opět špatně, index S&P padá o téměř 3 procenta

Globální oteplování a akciové trhy

Globální oteplování a akciové trhy

V posledních týdnech převážně v amerických médiích plnily titulní stránky novin zprávy o extrémních mrazech na středozápadě Spojených